Tuesday, 16 October 2018 | Lajme: 37

Intervistë e rrallë e Adelina Ismailit: Në çdo shpi nga shtatë-tetë fëmijë s’kam nevojë as për mafi (Video)

Kjo është intervista e dhënë gjatë vitit 1991 e këngëtares Adelina Ismaili. Ajo gjatë kësaj interviste fletë për jetën e saj, modën dhe këngën.

Për më shumë shikojeni Videon.