e Mërkurë, 20 Shtator 2017 | Lajme: 0

Ky është Qazim Osmani – Felixi

Sa herë që dëgjohet emri i Qazim Osmanit, menjëherë mendja na shkon te aventurat e tij me këngëtaret dhe moderatoret e njohura serbe, malazeze dhe boshnjake.

felix-500-1

felix-500-2

felix-500-4

felix-500-5

57ebcea99c_qazi2244306600_44322100ana-nikolic-cazim-osmani-fotomontaza-1384429999-397011Kristina-Bekvalac-Ana-Nikolic-Cazim-Osmani06_G_biz-Natasa_kercenohet_per_Qazimin