Monday, 17 December 2018 | Lajme: 0

Disa sekrete që askush nuk ju a ka thënë për remelin tuaj

Remeli gjithmonë ka qënë hapi i fundit pas make up-it që ju të dukeni të mrekullueshme dhe shumë joshëse. Për të marrë më të mirën nga remeli lexoni disa nga këshillat tona dhe do mësoni disa gjëra që askush tjetër nuk ju a ka thënë më përpara.

Një remel nuk zgjat përjetësisht, perafërsisht afati i tij i përdorimit është 3-5 muaj, pasi të kalojnë kaq muaj lehtësisht mund ta hidhni pasi nuk zgjat më tepër.

Pasi të mbaroni remeli, gjithmonë mbajeni furçën e qërpikëve, mund ta lani dhe ta përdorni për të krehur vetullat tuaja!

Ndodh shpesh herë që të biem në gjumë pa hequr make up-in në këtë rast dhe remelin. Por kjo gjë është shumë e gabuar sikur ta dinit sa sa i dëmshëm është remeli kur thahet gjatë natës kurrë nuk do t’ju zinte gjumi pa e hequr make up-in.

Herë pas here me një copë pambuk mund ti lyeni qërpiktë tuaj, në këtë mënyrë do të jenë më të shëndetetshëm e më të gjatë.

Remeli kundra ujit nuk këshillohet të aplikohet çdo ditë.