Monday, 17 December 2018 | Lajme: 0

1000 mënyra për kapjen e flokëve

E thjeshtë. Shik. Klasike. Praktike. Të lidhura flokët si krehje mbretëreshe!

Në ktë sezonë krehje e preferuar për femrta do të jenë flokët e lidhura. Edhe atë në 1000 mënyra lishjesh, që nga krehja-balerinë, krehja e parregullt deri te ato krehjet e rënda me aksesorë. Mbledhja e flokëve është një krehje e preferuar klasike, praktike që mund t’ia përshtasni lehtë situatave të ndryshme. Me të mund të shkoni në ushtrime, mund të dilni në mbrëmje, mund ta mbani edhe gjatë shëtitjeve të ditës, mund të shkoni në punë, si dhee mund të merrni pjesë në takime solemne.

Flokët e kapura më lart janë më seksi, ndërsa të kapura më poshtë paraqesin dicka më të ashpër e serioze. Janë tepër moderne krehjet solemne në majë të kokës, të cilat me disa perla të vogla dhe me të kuq të theksuar buzësh duken shumë elegante dhe femërore. Por ajo që më shumë e rekomandojnë stilistët për këtë sezonë është kapja e flokëve jo shumë fort, por të lëna pak më lirë e cila parregullsi ju reflekton më shumë sharm.

1000-menyra-per-te-lidhur-floket-foto31000-menyra-per-te-lidhur-floket-foto4