e Mërkurë, 22 Nëntor 2017 | Lajme: 0

Zhdukni pikat e zeza me domate

Dëshironi ti zhdukni në mënyrë normale pikat e zeza? Pritini domatet në feta të trasha, por duke bërë gjithashtu disa feta të holla për pjesën e hundës. Shtrihuni dhe vendosini fetat e domates në fytyrë.
Mbajini për 10-15 minuta. Më pas shpëlajeni fytyrën me ujë të ngrohtë dhe thajeni me një peshqir të butë./keshilla