Saturday, 23 June 2018 | Lajme: 0

Krupa, pa të brendëshme në një mbrëmje bamirësie (foto)

Modelja, Joana Krupa njihet për pakujdesinë e saj në veshje, duke u paraqitur me veshje transparente apo provokuese.

Por paraqitja me një  veshje transparente  në një mbrëmje bamirësie  ka qënë e pahijshme dhe e tepruar.

34-vjecarja shfaqet me një fustan të zi metalik, të hollë e pak transparent dhe nuk kishte veshur të brendëshme ndërsa merr pjesë në 60-vjetorin e galasë së bamirësisë në Los Angeles.

Poshtë fustanit të zi ishte lehtësisht i dukshëm gjoksi i saj gjë që e mundësonte më së miri transparenca e fustanit.

joana-1 joana-2 joana-5