Tuesday, 18 December 2018 | Lajme: 25

FOTO: Kjo është pema më e shtrenjtë e Vitit të Ri

Hoteli Emirates Palace në Abu Dabi publikoi se definitivisht e ka pemën më e shtrenjtë për Vitin e Ri.

Pema është 13 metra e lartë dhe e zbukuruar me plotë 181 gurë të çmuar.
Vetë pema kushton 10 000 dollarë, kurse bashkë me zbukurimet prej gurë të çmuar ajo kap çmimin e 11 milionë dollarëve.

elka-abu-dabi500 Hoteli Emirates Palace1 Hoteli Emirates Palace2