Monday, 21 May 2018 | Lajme: 0

Intime

s_1457528012-9131755

4 metoda të të berit seks, që partneri juaj të mos dëshirojë kurrë ndonjë tjetër

Mësoni këto mënyra të Lindjes të të bërit dashuri dhe josheni partnerin tuaj në atë mënyrë që kurrë të mos dëshirojë ndonjë tjetër. Po qe se i zotëroni këto katër poza dominuese të seksit, ju do të bëheni perëndeshë...
sesso

Ja çfarë vënë re meshkujt kur bëni seks për herë të parë

Keni kaluar një kohë të gjatë me të dhe tani është momenti ta njihni edhe në shtrat. Femrat angazhohen shumë për takimin e parë, ndërsa meshkujt nuk e kanë shumë problem këtë gjë. Vetëm kini parasysh që ata herën e parë...
seksi

Përse femrat shmangin seksin dhe si t’i bëni të ndryshojnë

Shkaktarët për këtë problem akoma jo mjaft i studiuar janë të ndërlikuar dhe sillen nga problemet biologjike e fiziologjike, madje edhe te ato sociologjike. Kur femra humb interesimin për seks, pasojat për të dhe partnerin e vet mund...
nj-euml-n-euml-tre-persona-p-euml-rgjigjet-n-euml-telefon-teksa-kryen-marr-euml-dh-euml-nie-seksuale_hd

Një në tre persona përgjigjet në telefon, teksa kryen marrëdhënie seksuale

Sipas një hulumtimi, teknologjia po ndërhynë shumë në të bërit dashuri, ndërsa shumë çifte pranojnë se janë më të dhënë ndaj telefonit se sa ndaj partnerit të tyre. Telefoni juaj i mençur, mund të ndërhyjë shumë në jetën...
f_1453705124-2927903

Edhe meshkujt kanë orgazmë fallso

Kohët e fundit një sondazh online në faqen e internetit AskMen.com anketoi 50.000 meshkuj rreth sjelljeve të tyre në dhomën e gjumit …ku u nxorrën disa rezultate për çlirimin e vëllazërisë (orgazmën), thotë gazetari për...
largea-teknika-t-euml-cil-euml-n-ccedil-do-mashkull-duhet-t-rsquo-i-praktikoj-euml-n-euml-seks-hd1445016013

Ja sa të dashur duhet të ketë një femër

Sa është numri mesatar i partnerëve që duhet pasur? Një hulumtim i ri thotë të ketë zbuluar “numrin ideal” të ish-ëve para se të martoheni. A i keni numëruar ndonjëherë numrin e personave me të cilët keni pasur marrëdhënie...
1258997459_top-10-reasons-sex-makes-men-healthier_flash

Tri pjesët e trupit ku femrat vdesin që të preken

E dini se në cilat pjesë të trupit femrat ‘vdesin’ që të preken? Mësojeni më poshtë! Në një studim mes të rinjve, ku është marrë mendimi i 2,302 femrave – që kishte për qëllim të zbulonte se cilat janë pjesë më erotike...
seksi

Çfarë mund t’ju ndodhë nëse tri herë në javë bëni dashuri

Njerëzit të cilët mesatarisht bëjnë dashuri tri herë në javë duken edhe deri në shtat vjet më të rinj. Femrat të cilat nuk kanë partnerë më shumë interesohen për meshkujt e martuar sesa për ata të lirë. 58 për qind e meshkujve...
po_1453288465-5712199

Ja pse femrave u pëlqen që të shohin porno me lesbike

Nuk janë vetëm meshkujt ata që shohin filma porno me femra, edhe këto të fundit preferojnë të shohin të tillë filma. Në një studim të botuar në BuzzFeed thuhet se femrat që shohin këto filma, nuk janë lesbike. “Filma të tillë...
seksi

S’keni kohë? Kështu mund të kënaqeni me seksin e shpejtë!

Në qoftë se jeni diskret, seksi i shpejtë mund të jetë shumë më argëtues sesa e keni paramenduar. Një studim i fundit thotë se në kujtesë nuk mbetet gjithmonë një seks i mirë që zgjat, por edhe një e shpejtë. 9 mënyra për...