Friday, 17 August 2018 | Lajme: 36

Foto e Ditës

fudbalska-euforija

Еuforia e futbollit

meteors-burn-up

Meteor

vlada-zaev-1-godina-ZIVOT

Do të ketë jetë në Maqedoni

Foto: Aleksandar Ivanovski
fire-water

Ujë të zjarrit

spiral-staircases

Rënia spirale

sv-Kiril-i-Metodij-spomenik

Shenjtorët Kiril dhe Metodi

family-time

Koha e familjes

flower-fields

Fusha lulesh

beach-antalya-turkey

Plazh

fog-above-the-city

Mjegull