e Shtunë, 24 Qershor 2017 | Lajme: 14

Shkup

thik

Një shkupjan e ka plagosur vëllanë me thikë

Një shkupjan ka marrë tre plagë me thikë dhe frakturë të dorës pasi mbrëmë është sulmuar nga vëllai i tij në shtëpinë e tyre. I lënduari nuk është në rrezik jete. Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme, mbrëmë në orën...
aksident

Një person e ka humbur jetën në një aksident gjatë fundjavës në Shkup

Një shofer i automjetit motorik të udhëtarëve e ka humbur jetën në njërin prej 23 aksidenteve rrugore të regjistruara gjatë tre ditëve të fundit në rajonin e SPB Shkup. Nga të evidentuarit, nëntë aksidente të premten, në katër,...
lunaparknovo

Ja si do të duket “Luna Parku” i ri në Shkup (Video)

Shkupi  do të bëhet me park të ri dëfrues. Këtë lajm e ka dhënë  kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski nëpërmjet profilin e tij në Facebook. “Bashkëqytetarët e mi, pas 45 viteve, përfundimisht Shkupi do të bëhet...
133664458

Fushatë “JO për selfi në tren – Vlen të jetosh”

Përmes fushatës “JO për selfi në tren – Vlen të jetosh” HM Transport SHA Shkup do t’i edukojë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Shkup për rreziqet nga fotografimi në vagonat në deponë e HM Transport,...
pozar4

Lokalizohet zjarri në Karposh të Shkupit, nuk ka të lënduar (Fotogaleri)

Zjarri që shpërtheu në barakat pranë SHMQSH “Zdravsko Cvetkovski” në bulevardin “Aradhet partizane” në lagjen Karposh të Shkupit është lokalizuar dhe nuk ka persona të lënduar. Këto baraka ishin zyrat e Institutit...
zjarr

Shpërthen zjarri në një objekt në lagjen Karposh të Shkupit (Video)

Zjarri ka kapluar një objekt në afërsi të shkollës së mesme Zdravko Cvetkovski në Shkup. Ekipet e zjarrfikësve ndodhen në vendëngjarje.   Ende nuk dihet se si ka ndodhur zjarri dhe më shumë informacion pritet gjatë ditës.
aksident

Gjashtë persona janë lënduar lehtë në fatkeqësi komunikacioni në Shkup

Gjashtë persona janë lënduar më lehtë në katër nga gjithsejt gjashtë fatkeqësi komunikacioni që ndodhën gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në pesë prej tyre është shkaktuar dëm material. Gjatë ditës së djeshme...
133334115

Ndihmë për familjet nga Shuto Orizara, shtëpitë e të cilëve ishin djegur

Katër familje nga Shuto Orizara, shtëpitë e të cilave kohë më parë u djegën, do të marrin ndihmë të njëfishtë në të holla në vlerë të dy rrogave mujore dhe ndihmë humanitare. Ndihmën do ta ndajë minsitri i Punës dhe Politikës...
aksident

Nëntë fatkeqësi komunikacioni në Shkup, një udhëtar në autobus dhe një këmbësor janë lënduar rëndë

Një udhëtar në një autobus dhe një këmbësor janë lënduar më rëndë në dy nga gjithsejt nëntë fatkeqësi komunikacioni që ndodhën gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në katër prej tyre më lehtë janë lënduar...
aksident

Një person ka humbur jetën, ndërsa 10 janë lënduar në fatkeqësi komunikacioni në Shkup

 Një person e ka humbur jetën, ndërsa dhjetë janë lënduar lehtë në gjithsej 10 fatkeqësi të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e SPB Shkup. Tre nga fatkeqësitë janë me dëm material. Policia rrugore ka sanksionuar...