e Dielë, 23 Prill 2017 | Lajme: 1

Shkup

132843822

Tre automjete janë djegur në bulevardin “Kërste Misirkov” në Shkup

Tre automjete janë djegur në bulevardin “Kërste Misirkov” në Shkup. Zjarri është shuar nga ana e Brigadës për mbrojtje kundër zjarreve në Shkup. Policia sot kumtoi se janë djegur një “folksfagen pasat” me...
drita

Pjesë të Karposhit, Gjorçe Petrovit dhe Sarajit nesër pa rrymë

Një pjesë e shfrytëzuesve të fshatit Lubin dhe shfrytëzuesve të objekteve të Vilan dhe Dauti Komerc në komunën e Sarajit, nesër prej orës 8:30 e deri në orën 9:30 do të mbeten pa furnizim me energji elektrike. Nga ora 9:30 e deri...
114275041

Gjatë fundjavës në Shkup 30 aksidente me 13 të lënduar

Në rajonin e SPB Shkup gjatë fundjavës kanë ndodhur 30 aksidente trafiku, në të cilët në 18 lëndime më të lehta trupore kanë marrë 13 persona, ndërsa 16 kanë kaluar vetëm me dëme materiale. Të premten më 24 shkurt, kanë ndodhur...
132389602

Gjimnazistë rrihen për shkak të një vajze

Një 17-vjeçar dhe një shok i tij, nxënës të vitit të dytë në SHMQSH “Dimitar Vllahov”, janë sulmuar fizikisht nga personi G.M. nga fshati Haraçinë dhe prej nga një nxënës në skollë. Sulmi është denoncuar në polici...
vardar

Një trup i pajetë i një mashkulli është nxjerrë nga Vardari

Nga lumi Vardar, në Lisiçe të Poshtme dje është nxjerrë një trup i pajetë i gjinisë mashkullore. Policia dje në orën 15 e 10 minuta është informuar se është gjetur një trup i gjinisë mashkullore. Me automjet special trupi i...
132654449

Konkurs për muzikantë dhe artistë të rrugës për në Shkup

 Qendra e Kongresit “Aleksandar Makedonski” – Shkup shpall konkurs për paraqitjen e solo muzikantëve, grupeve muzikore dhe artistëve të rrugës të cilët do të kishin performanca në ambient të hapur në rajonin qendror...
policija

Padi penale për një shkupjan për prodhim dhe shpërndarje të pornografisë me fëmijë

 Sektori për krim kompjuterik dhe forenzikë digjitale pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB) parashtroi padi penale kundër V.B. (47) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të bazës së dyshimit për kryerje të veprës penale...
vjedhje

Grabitet pompa e benzinës në Haraçinë

Dy persona të panjohur dje rreth orës 17:50 minuta kanë kryer grabitje ndaj një të punësuari në një pompë benzine në fshatin e Haraçinës  ku nën kërcënimin me pistoletë kanë marrë 180.000 denarë. MPB njoftoi se pasi që grabitësit...
132737074

Spitali i qytetit po rikosntruktohet, pranohen vetëm rastet urgjente

EPSH Klinika universitare për sëmundje kirurgjike “Shën Naumi i Ohrit”, ish-Spitali i qytetit, informon se në objektin e saj po kryhet rikonstruksion i plotë i brendshëm dhe se pranohen vetëm rastet urgjente. “Për këtë...
granat

Në Debreshtë gjendet një granatë nga Lufta e Parë Botërore

Një granatë e pashpërthyer artilerike nga Lufta e Parë Botërore me kalibër 75 milimetra, është gjetur në fshatin Debreshtë. Rastin e ka paraqitur R. Sh (46) në sektorin e Policisë në Ropotovë. Ai tha se granata është gjetur gjatë...