e Mërkurë, 24 Maj 2017 | Lajme: 1

Shkup

133334115

Ndihmë për familjet nga Shuto Orizara, shtëpitë e të cilëve ishin djegur

Katër familje nga Shuto Orizara, shtëpitë e të cilave kohë më parë u djegën, do të marrin ndihmë të njëfishtë në të holla në vlerë të dy rrogave mujore dhe ndihmë humanitare. Ndihmën do ta ndajë minsitri i Punës dhe Politikës...
aksident

Nëntë fatkeqësi komunikacioni në Shkup, një udhëtar në autobus dhe një këmbësor janë lënduar rëndë

Një udhëtar në një autobus dhe një këmbësor janë lënduar më rëndë në dy nga gjithsejt nëntë fatkeqësi komunikacioni që ndodhën gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në katër prej tyre më lehtë janë lënduar...
aksident

Një person ka humbur jetën, ndërsa 10 janë lënduar në fatkeqësi komunikacioni në Shkup

 Një person e ka humbur jetën, ndërsa dhjetë janë lënduar lehtë në gjithsej 10 fatkeqësi të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e SPB Shkup. Tre nga fatkeqësitë janë me dëm material. Policia rrugore ka sanksionuar...
133660550

Ka ndërruar jetë vajza trevjeçare, e cila u aksidentua në Çair

Tre vjeçarja Senija Lutfiu, e cila u aksidentua dje pasdite në afërsi të xhamisë “Jahja Pasha” në Çair ka ndërruar jetë si pasojë e lëndimeve të rënda. Lajmi është kumtuar për TV21 nga familjarët e saj. Vogëlushja...
133659504

Shkup: Me shkopinj bejsbolli rrihen mysafirë dhe pronari i një lokali

Tre persona mbrëmë në orën 21:30 me shkopinj bejsbolli fizikisht e kanë sulmuar N.Z., pronar i një objekti hotelierik në Skopsko pole, njoftoi policia. Plaçkitësit kanë sulmuar edhe disa mysafirë të cilët kanë qenë në lokal....
makina-telitit-800x440-620x330-1

Digjet një automjet në Shkup

Një automjet “golf 5″ me targa të Shkupit është djegur mbrëmë në rrugën “Sreqko Puzhalka” në Shkup. Nuk ka të lënduar dhe nuk është shkaktuar dëm material në automjetet përreth dhe në objektet. Automjeti...
132450484

Shtëpia Shëndetësore Shkup me shërbime kujdestarie gjatë festave

Shërbimet e Shtëpisë Shëndetësore Shkup për ditët e ardhshme festive do të sigurojnë 24 orë mbrojtje shëndetësore përmes pikave kujdestare të natës në poliklinikat Idadia, Çento, Çair, Gjorçe Petrov, Bit Pazar, Jane Sandanski,...
115385500

Trembëdhjetë aksidente dje në Shkup, më rëndë lëndohet një motoçiklist

Një motoçiklist është lënduar rëndë në një prej gjithsej 13 aksidenteve të cilat kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në rajonin e SPB Shkup. Në tetë më lehtë janë lënduar 10 persona, ndërsa në katër është shkaktuar...
403087-se-ukinuvaat-hartienite-bileti-vo-javniot-prevoz-skopska-e-novata-elektronska-kartichka

Në autobusët e NPQ Shkup nga sot paguhet edhe me celular në VIP

NPQ Shkup informon se pas testimit të suksesshëm të sistemit, nga sot në funksion do të vendoset edhe pagesa me celular për parapaguesit nga operatori VIP. Me këtë kompletohet mundësia që të gjithë qytetarët të mund t’i shfrytëzojnë...
133651197

Qyteti i Shkupit do të subvencionojë blerjen e biçikletave të reja

Qyteti i Shkupit këtë vit do të ndajë 10 milionë denarë për subvencionimin e qytetarëve të Shkupit për blerje të biçikletave të reja. Kryetrari i komunës Koce Trajanovski informoi se në seancën e nesërme të Këshillit të Qytetit...