Sunday, 25 February 2018 | Lajme: 0

Maqedoni

134124635

Zaev e konfirmoi rikonstruksionin e Qeverisë, por edhe rritje të shumicës parlamentare

Solidariteti që është shprehur midis gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor çdoherë që të jemi së bashku, është arsyeja për deklaratën e nënkryetarit të Qeverisë Bujar Osmani se nuk do të marrë pjesë në konferencën në...
133804719

Mickoski: Rritja e kufirit të moshës për pensionim është e masë e papranueshme dhe e dëmshme

Rritja e kufirit të moshës për pensionim është masë e papranueshme dhe e dëmshme nga e cila do të humbin qytetarët, por do të paraqes edhe ngarkesë për biznesin privat, thuhet në kumtesën nga VMRO-DPMNE-ja. “Edhe pse pohojmë...
bore

Maqedonia prej nesër nën borë

Mot më i ftohtë me reshje të borës nesër do ta kaplojë tërë territorin e Maqedonisë. Reshjet do të jenë më të rrëmbyeshme në orët e natës, posaçërisht në pjesët perëndimore dhe jugore të vendit. Siç informojnë meteorologët,...
106681738

Është lënduar një banore e Sarajit afër Spitalit të përgjithshëm të qytetit

Një banore 59-vjeçare nga Saraji është lënduar pasi që e ka goditur goma e pasme e autobusit i cili ishte ndalur në stacionin afër Spitalit të përgjithshëm të qytetit “Shën Naumi i Ohrit”. E lënduara S.J. është dërguar...
134127938

Filloi heqja e shkronjave nga mbishkrimi i Aeroportit të Shkupit

Në Aeroportin e Shkupit filloi heqja e shkronjave nga mbishkrimi “Aleksandri i Madh” i cili qëndronte në ndërtesën e terminalit të aeroportit. Me këtë, siç thonë nga TAV Maqedoni, koncesioneri i aeroporteve të Maqedonisë,...
134127854

Së pari projekt marrëveshja do të arrijë në Maqedoni, e më pas Koxiasi

Projekt-marrëveshja është përgatitur, i është parashtruar nga MPJ greke Qeverisë së Greqisë dhe sipas të gjitha gjasave, së pari do t’i dërgohet Maqedonisë, e më pas shefi i diplomacisë greke, Nikos Koxias do të udhëtojë...
134127792

Në komunën Aerodrom hapet zyrë e DAP-it për dorëzim të fletëparaqitjeve tatimore vjetore

Qytetarët e komunës së Aerodromit nga e hëna e deri më 16 mars do të mund t’i dorëzojnë fletëparaqitjet tatimore vjetore për vitin 2017 në hapësirat e komunës. “DAP siguroi hapësirë në Komunë dhe kuadër të saj...
134127754

Seancë e Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE-së

VMRO-DPMNE dje e ka mbajtur seancën e rregullt të Komitetit Qendror i partisë. Në seancën e Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE-së është diskutuar për ndodhitë aktuale politike në shtet, ngecjen në agjendën e reformave, ngecjen demokratike,...
132866651

Locohet përgjegjësia për rastin me të miturën nga “25 Maji”

Me parashtrimin e padisë penale për 11 persona përgjegjës dhe profesional nga Qendra për punë sociale – Shkup për vepër penale “punë e papërgjegjshme në shërbim” dhe “lënie pas dore e personit të mitur”...
mjegull

Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës në Krushevë dhe Strazhë

Në Krushevë dhe në grykën malore Strazhë ka dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës. Lidhja AutoMoto e Maqedonisë kumtoi se në Krushevë dukshmëria është ulur deri 100 metra, ndërsa në Strazhë prej 20 deri 40 metra. Në...